Kabetex – En driftsäker partner

Kabetex Kullager & Transmissioner AB startades 1981 i Kinna. Företaget ingår i Indutrade AB sedan 2008, en koncern som är inriktad på industriell teknikförsäljning. Vi har under våra många år i branschen vuxit stadigt och utvecklats tillsammans med våra kunder. Kabetex målsättning är att förse svensk industri med spetsprodukter inom transmission, hydraulik och pneumatik med syfte att förlänga driftstider och minska stopp för underhåll och reparationer.

Genom att erbjuda produkter med hög kvalité, brett sortiment, och en hög servicenivå, har vi genom åren kunnat bibehålla det lilla företagets smidighet och flexibilitet samt det stora företagets kontakter och resurser.Våra kunder återfinns inom en rad olika områden.

Kabetex levererar transmissionslösningar i samarbete med världsledande leverantörer och etablerade varumärken. Alla är varmt välkomna att ta del av vårt breda sortiment. Vårt fokus ligger på att tillsammans med er som kund, jobba fram smarta lösningar anpassade efter era behov. Tack vare vårt breda lagersortiment har vi möjlighet till snabba leveranser. Våra inköp görs med hänsyn tagen till kvalitet och miljö.