Skicka en offertförfrågan

Hittar du inte vad du söker?
Kontakta någon av våra duktiga säljare, så hjälper vi dig att leta upp det du behöver!

 

  Kontakta oss

  Telefon +46(0)320-20 98 80
  Journummer +46(0)320-20 98 49
  E-post info@kabetex.se

  Adress Lyddevägen 33, 511 58 Kinna

  Kabetex

  Hög kvalité, brett sortiment och en hög servicenivå

  Genom att erbjuda produkter med hög kvalité, brett sortiment, och en hög servicenivå, har vi genom åren kunnat bibehålla det lilla företagets smidighet och flexibilitet samt det stora företagets kontakter och resurser. Våra kunder återfinns inom en rad olika områden.

  Produkter Kontakta oss

  Kabetex
  – En driftsäker partner

  Kabetex Kullager & Transmissioner AB startades 1981 i Kinna. Företaget ingår i Indutrade AB sedan 2008, en koncern som är inriktad på industriell teknikförsäljning. Vi har under våra många år i branschen vuxit stadigt och utvecklats tillsammans med våra kunder.

  Kabetex målsättning är att förse svensk industri med spetsprodukter inom transmission, hydraulik och pneumatik med syfte att förlänga driftstider och minska stopp för underhåll och reparationer.

  Världsledande leverantörer och snabba leveranser

  Kabetex levererar transmissionslösningar i samarbete med världsledande leverantörer och etablerade varumärken. Alla är varmt välkomna att ta del av vårt breda sortiment. Vårt fokus ligger på att tillsammans med er som kund, jobba fram smarta lösningar anpassade efter era behov. Tack vare vårt breda lagersortiment har vi möjlighet till snabba leveranser.

  Våra leverantörer

  Intill listar vi ett urval av våra leverantörer som vi har samarbete med.

     

        

       

  Våra inköp görs med hänsyn tagen till kvalitet och miljö!