Skicka en offertförfrågan

Hittar du inte vad du söker?
Kontakta någon av våra duktiga säljare, så hjälper vi dig att leta upp det du behöver!

 

  Kontakta oss

  Telefon +46(0)320-20 98 80
  Journummer +46(0)320-20 98 49
  E-post info@kabetex.se

  Adress Lyddevägen 33, 511 58 Kinna

  Kabetex

  Verksamhetspolicy

  Kabetex säljer transmissionskomponenter med hög kvalitet och tillhandahåller teknisk kompetens till sina kunder. Vi jobbar med etablerade varumärken och sätter snabba leveranser och kvalitet högt på dagordningen. 

  Kvalitet innebär inte bara produkter av hög kvalitet utan också en riktigt bra service till våra kunder. Vi jobbar därför alltid för att hitta den bästa lösningen för båda parter som leder till att öka drifttider, minska underhåll och förlänga livslängden som i sin förlängning innebär en förbättrad kvalitet och en minskad miljöpåverkan.

  Vi jobbar med förbättringar inom alla områden genom ett förebyggande arbete tillsammans med våra kunder och medarbetare, i detta arbete följer vi de lagar och andra krav som gäller för oss. Genom ett ständigt arbete skapar vi också en arbetsmiljö som är fri från ovälkomna närmanden, kränkande särbehandling och andra former av diskriminering.

  Vårt fokus i kvalitet- miljö- och arbetsmiljöarbetet ligger inom följande områden:

  Transporter

  Logistiklösningar för att minska miljöpåverkan per levererad artikel till kund.

  Kundfokus

  Genom en bra dialog med kunden söker vi alltid efter den bästa helhetslösningen för båda parter genom att kombinera kvalitet, livslängd och volym på våra produkter.

  Lagerhantering

  Brett sortiment på hyllan innebär snabba leveranser.

  Inköp

  Alla inköp skall vara genomtänkta med hänsyn tagen till kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

  Vi utvecklar vår personal tillsammans med våra leverantörer och våra kunder för att driva utvecklingen framåt och öka medvetenheten, det är viktigt att både vi och våra kunder trivs och utvecklas. Ständiga förbättringar innebär för oss att vi söker lösningar som minimerar miljöpåverkan, möjliggör bästa tänkbara arbetsmiljö och dessutom genererar en hög kvalitet som är en förutsättning för vår långsiktiga konkurrenskraft.

  2020-11-04 Kinna

  Lars Henning
  VD Kabetex