Skicka en offertförfrågan

Hittar du inte vad du söker?
Kontakta någon av våra duktiga säljare, så hjälper vi dig att leta upp det du behöver!

 

  Kontakta oss

  Telefon +46(0)320-20 98 80
  Journummer +46(0)320-20 98 49
  E-post info@kabetex.se

  Adress Lyddevägen 33, 511 58 Kinna

  Personalförändring 21-05-01

  Personalförändring månadsskiftet april – maj i år.

  Personalförändring på Kabetex.

  I samband med månadsskiftet april / maj, kommer vår kollega Per Arne Henriksson att ha uppnått nästa steg i ”ålderstrappan” och han kommer då att sluta sin anställning hos oss på Kabetex Kullager & Transmissioner AB.

  Per Arne har arbetat hos oss sedan 1999-10-01, och kommer nu att fortsättningsvis ägna sig bland annat åt utökad tid, vid sin mångåriga tjänst inom Räddningstjänsten i Halland.

  De kunder som tidigare har haft Per Arne som huvudsaklig kontakt hos oss, kommer att få en ny kontaktperson som ansvarig här på Kabetex, vi återkommer med kontaktuppgifter till berörda kunder, inga priser eller avtal förändras i samband med att Per Arne slutar sin anställning.

  Vi har sedan en tid tillbaka rekryterat ytterligare en utesäljare; Stefan Johansson, tidigare verksam som tekniker på ABB Service, försäljningstekniker på Momentum Gbg samt nu senast som ÅF-ansvarig på Schaeffler Sverige AB (FAG & INA). Stefan har en gedigen kompetens inom lagerverksamheten och är även certifierad lagermontör på både SKF och Schaeffler (FAG / INA)!

  Vi hoppas att berörda kunder även i fortsättningen kommer att ge oss sitt förtroende, för framtida affärer och applikationslösningar, samt att utnyttja den kompetensresurs som vår samlade erfarenhet kan ge Er som kund till Kabetex.

  OBS! Vid enklare beställningar, passa på att utnyttja vår dygnet runt öppna ” order@kabetex.se ”  och vid allmänna förfrågningar: info@kabetex.se

  Vi tackar Per Arne för en lång och trogen tjänst på Kabetex, och önskar honom lycka till i framtiden.